Puhdas koti
säännöllisellä siivouksella

Kokenut henkilökuntamme siivoaa kotisi sujuvasti ja luotettavasti. Toimintamme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta. Perehdytämme kotisiivoojamme siivouksen oikeisiin menetelmiin ja siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden käyttöön.

Kodin siivouspalvelu suoritetaan yksilöllisesti juuri sinun toiveitteisi ja tarpeittesi pohjalta. Kiinnitämme erityistä huomiota esimerkiksi keittiön ja hygieniatilojen siivoukseen.

Teemme erikseen sovittaessa myös erikoissiivoukset, kuten sohvien pesut, ikkunoiden pesut, muuttosiivoukset, raivaussiivoukset, otsonoinnit ja muut kertaluontoiset työt. Säännöllinen siivous antaa sinulle luvan nauttia puhtaasta arjesta.

Aluksi selvitämme siivoustarpeesi

Poikkeamme tarvittaessa paikan päällä kartoittamassa siivouksen mitoituksen, esimerkiksi minkä kokoinen kotisi on ja asuuko siellä lapsia tai eläimiä. Samalla pääsemme tutustumaan sinuun ja sinä meihin.

Jotta homma sujuisi hyvin saat nimetyn palveluesimiehen, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa kodin siivouspalveluumme liittyvissä asioissa.

Asiakkaitamme jo vuosien ajan

Saamme säännöllisesti kiitosta iloisista ja huolellisista siivoojistamme sekä joustavasta palvelusta. Meillä onkin ollut ilo palvella monia asiakkaitamme jo useiden vuosien ajan.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen voi tehdä esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta. Vähennys laskee selvästi siivouspalvelun hintaa.

Kotitalousvähennyksen määrä 60 %.

Ota yhteyttä

SIIVOUSPORI OY
Puinnintie 23
28360 PORI
P. (02) 634 6300
siivouspori@siivouspori.fi

Y-tunnus 1561250-1

Service also in english!